PAPIER VOOR ELKE TOEPASSING

Papier was begin de jaren ’80 waar het allemaal mee begon en onze passie voor mooi papier is levendiger dan ooit. Welke papiersoort je ook nodig hebt, we leveren het. Misschien hebben we zelfs een beter of goedkoper alternatief voor jouw toepassing.

Je kan bij ons niet alleen terecht voor standaard printerwaren maar ook voor specifieke toepassingen zoals  polyester-, zijde- of patroonpapier. We leveren in het formaat dat je nodig hebt en voorbehandeld naar wens, zodat je er meteen mee aan de slag kan. Indien je dus op zoek bent naar kopieerpapier of printpapier in onze uitvalsbasis Izegem, het nabijgelegen Roeselare of elders in West-Vlaanderen, ben je bij Dessauvage aan het juiste adres. 


REY OFFICE - REY COPY

Rey is een bekend en gewaardeerd papiermerk. Het is een van de grote leveranciers voor papier op kantoor. Ze richten zich specifiek op hoogwaardig kantoorpapier. Dit zie je terug in de kwaliteit. Zo heb je bijvoorbeeld de Rey Office en de Rey Copy producten. Beide soorten papieren hebben specifieke doelen, waar we in dit artikel dieper op ingaan.


REY OFFICE

Rey Office is kantoorpapier dat specifiek is geoptimaliseerd voor multifunctioneel gebruik op kantoor. Volledig wit en houtvrij kun je hier veel verschillende kanten mee op. De productie vond plaats aan de hand van de ColorLok-technologie. Dat houdt in dat de afdrukmogelijkheden scherp en duidelijk zwart zijn. Bovendien droogt de inkt bovengemiddeld snel en krijgen de kleuren een extra sprankeling mee. Bekende toepassingen voor Rey Office kantoorpapier zijn:

 • Zakelijke documenten:
  Zakelijke documenten moeten in sommige gevallen uitgeprint worden. Het Rey Office papier is daar perfect voor geschikt. Dankzij de sterke eigenschappen en de fijne productietechnieken is dit kantoorpapier van de hoogste kwaliteit.
 • Kantoormemo’s:
  Worden er vaak berichten op kantoor via papier doorgegeven in de vorm van een memo? Dan is het Rey Office papier ook hiervoor ideaal. Het wordt op brede schaal ingezet voor het afleveren van memo’s op kantoor.
 • Flyers:
  Gezien flyers een bepaalde boodschap brengen en vaak uitgedeeld worden is hiervoor papier van hoge kwaliteit nodig. Het Rey Office papier wordt vaak ingezet om als flyer te dienen.

REY COPY
Rey Copy is volledig afgestemd op afdrukken. Dat wil zeggen dat het specifiek is ontworpen om zo snel en efficiënt mogelijk het afdrukproces te laten verlopen. Om dit te kunnen doen, heeft het een hoge standaard van stabiliteit en gelijkmatigheid. Het beweegt daardoor optimaal door de printer. Rey Copy is een wit en houtvrij multifunctioneel kantoorpapier. Het wordt aanbevolen voor laserprinters, inkjetprinters en kopieermachines. Bekende toepassingen van Rey Copy papier zijn:

 • Presentaties:
  Bij het geven van presentaties wordt vaak informatie op papier weergegeven. Dankzij de gelijkmatigheid van het Rey Copy papier, kun je dit snel en in grote hoeveelheden afdrukken.
 • Bedrijfsdocumentatie:
  Is er op kantoor vaak behoefte aan bedrijfsdocumentatie? Is het daarbij van belang dat er snel en duidelijk op kan worden afgedrukt? Dan is Rey Copy papier hiervoor bij uitstek geschikt. Het versoepelt het proces van het verkrijgen van duidelijk leesbare bedrijfsdocumentatie.

Ben je dus op zoek naar hoogwaardig kantoorpapier? Bijvoorbeeld voor het verschaffen van flyers, kantoormemo’s of bedrijfsdocumentatie? Ga dan voor Rey Office of Rey Copy kantoorpapier. Dit papier staat wereldwijd niet voor niets bekend als een van de meest betrouwbare merken als het op papier aankomt.

Voor meer informatie over Rey Office of Rey Copy kantoorpapier kun je uiteraard contact met ons opnemen. Graag helpen we je verder om jouw keuze te vergemakkelijken. Ook voor andere vragen over onze producten kun je bij ons terecht. 

Op zoek naar een goedkoper alternatief? Contacteer ons!!